top of page

Обласний методичний актив педагогічних працівників початкової освіти


22 серпня на базі МОІППО відбулось засідання методичного активу педагогічних працівників початкової освіти Миколаївщини, під час якого педагоги міста та області демонстрували творчі ідеї регіонального експеременту "Упровадження технології інтегрованого навчання в початковій школі на засадах ідей та положень Нової української школи".

З вітальним словом виступила Сокуренко Олена Олексіївна кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти МОІППО.

Степенець Наталія Михайлівна, доктор філософії в галузі освіти, доцент кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти МОІППО підвела підсумки роботи у 2018/2019 р.та визначила перспективи розвитку початкової освіти в області.

Даниленко Руслана Василівна, методист кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти МОІППО розповіла про сучасні вимоги до організації освітнього процесу в початковій школі.

Лактіонова Тетяна Степанівна,учитель початкових класів ЗОШ №65,цікаво провела майстер-клас "Організація ранкової зустрічі як осередку вільного спілкування та взаємодії молодших школярів Нової української школи".

Войхевич Валентина Василівна, учитель початкових класів ЗОШ№64, практично познайомила педагогів з особливостями викладання предметів "Навчаємося разом" та "Евріка" в науково педагогічному проекті "Інтелект України".

Федоровська Наталія Миколаївна, учитель початкових класів ЗОШ №57 ім.Т.Г.Шевченко ознайомила всіх учасників з технологією інтелект-карти, яку використовує при календарно- тематичному плануванні, з метою здійснення інтеграції в освітньому процесі.

Цікаво, креативно, з новими ідеями педагоги зустрічають новий навчальний рік.





64 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page