top of page

Тренінг Classroom Management:ефективне використання освітнього простору

25.01.2019 р. на базі НМЦ відбувся семінар- тренінг Classroom Management:ефективне використання освітнього простору. Цікаво, сучасно,креативно провела тренінг

сертифікований викладач англійської мови:Cambridge Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages (CELTA),Cambridge Certificate in Teaching Primary Learners (CELT-P),TKT: Young Learners,Diploma in Teaching Skills for Educators,international Pre-CELTA instructor,TKT: Content and Language Integrated Learning,керівник філії центру підготовки до міжнародних іспитів, член ВГО “Асоціація працівників дошкільної освіти”,автор посібника “Total Physical Response – мій крок до успіху” від Видавництво “Мандрівець” Євгенія Таранова.

Педагоги освітніх закладів міста дізнались про ефективне використання освітнього простору та керування ним. Під час інтерактивної роботи визначили, що не лише вчитель має бути “творцем” цього простору, а й учні та їхнє щире бажання співпрацювати з учителем і використовувати всі надані можливості для успішного навчання. Євгенія Таранова в цікавій доступній формі доводила, що учитель є не лише “транслятором” знань, умінь та навичок, він також і “психолог”, який має виявити учнів із різним рівнем знань, із різною мотивацією, та організувати освітній простір так, щоб під час заняття кожна дитина мала змогу брати участь у всіх видах діяльності, здобувати потрібні знання, спостерігати за своїм прогресом та самостійно оцінювати виконану роботу. Робота була творчою, результативною. Сутоцекруто!




67 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page