top of page

Школа молодого педагога

30.01.2020р.в ЗЗСО 1 імені Олега Ольжича, проведено майстер -клас вчителем початкових класів Радул О.В. для педагогів 'Школи молодого педагога" міста, з питання "Візуалізація-ключик до формування емоційного інтелекту".

Одним із головних завдань Нової української школи є реалізація компетентнісного підходу до соціалізації дитини. А це формування здорового емоційного інтелекту учнів, який включає в себе виховання характеру школяра , наслідком чого буде емоційна стабільність і впевненість, рівновага особистості у суспільстві. Сформований емоційний інтелект – запорука успішного випускника Нової української школи, успішна комунікація і мовленнєва творчість якого стає важливими чинником для самовираження та самореалізації, усвідомлення ж власних емоцій і емоцій інших людей, почуття емпатії здатне привести до успіху. А ми впевнено крокуємо у цьому напрямку. На майстер-класі колеги дізналися:

Що таке емоційний інтелект?

Чому він дуже важливий для особистості?

Розвивали навички емоційного інтелекту: усвідомлення, розпізнавання та управління емоціями.

Вчилися усвідомлювати власні емоції і зрозуміли, що за ними стоїть.

Познайомилися з такими методами та прийомами роботи як афірмація, дудли, комікси, мнемотехніка, працювали з емоційними картками. Сподіваємося, що ці знання стануть вам у нагоді у подальшій роботі та будуть цікавими і корисними для наших учнів, тому що саме їм будувати майбутнє нашої держави. Позитивне мислення, творча атмосфера, цікаві методичні знахідки, партнерська підтримка педагогічного колективу,психолога, адміністрації вражає.

Кожен педагог мав можливість практично відпрацювати прийоми мнемотехніки та ознайомиться з сучасними методами формування емоційного інтелекту.Вдячна за співпрацю та методичну підтримку.

25 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page